Contact

Werving & Selectie
De zorg voor het werven van de juiste mensen is van onschatbare waarde voor de interne samenwerking van uw bedrijf of organisatie. Omdat een ieder de toon zet door zijn of haar eigen competenties, maken wij eerst samen met u een analyse van uw organisatie en de vacature. Dit leidt tot een duidelijk plan: wie gaan we werven (profiel kandidaat), welk perspectief biedt u en hoe gaan we voor u werven (wervingsstrategie). Met kandidaten spreken we niet alleen over hun CV, maar ook over hun leven, dromen, twijfels en ambities. Zo krijgen wij een juist beeld van de kandidaat en krijgt u de juiste kandidaat op de juiste plaats.

Onze werkwijze
Door onze jarenlange ervaring hebben wij een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd. Dit netwerk spreken wij aan wanneer u wenst dat Thatcher & Aalderink een kandidaat zoekt voor de bij u bestaande vacature. Een kandidaat wordt in overleg aan u voorgesteld, wanneer wij zeker weten dat de desbetreffende kandidaat aan de door u gestelde functie-eisen voldoet.

Ook kunnen wij in overleg met u zorgen voor het ontwikkelen van de advertentietekst, de online plaatsing van de advertentie, de behandeling van de respons op de vacature en de eerste selectie. Door dit traject toe te passen, wordt u als opdrachtgever heel wat werk uit handen genomen. Wij stellen immers alleen de door ons als beste geselecteerde kandidaten aan u voor.