Contact

 Waar kunnen wij u mee helpen?

fotoWij van Thatcher & Aalderink BV willen u graag helpen. Hebben wij de antwoorden? Nee, zeker niet. De antwoorden heeft u zelf, maar wij helpen u door de juiste vragen te stellen. Uiteindelijk zal het u helpen te zijn wie u wilt zijn en door die zekerheid in passend werk te komen en bij een passende werkgever aan de slag te gaan en het werk met passie te doen.

Afspraak maken


“Na een tijdje vruchteloos solliciteren als 57 jarige werkloze, hoorde ik recent over Thatcher & Aalderink. Ik vroeg me af wat zij voor mij zouden kunnen betekenen en heb een vrijblijvende afspraak met T&A gemaakt. Dat gesprek werd een bron van bemoediging voor mij door de open en mensgerichte benadering en de adviezen die werden gegeven. Ik heb gebruik gemaakt van de CV-training. De eerste vacature waarop ik met mijn nieuwe CV heb gereageerd heeft mij (voor het eerst!) een sollicitatiegesprek opgeleverd. Hoe dat uitpakt is afwachten maar ongeacht de uitkomst wil ik Thatcher & Aalderink van harte aanbevelen bij een ieder die op deze moeilijke arbeidsmarkt een baan zoekt!”
- Gerry ter Haar | Maatschappelijk Werkster
Mevr. ter Haar hebben we geholpen met:
 • CV Training
  “Perspectief
  Als ik te horen krijg dat ik na 26 jaar beter op zoek kan gaan naar een andere baan, gaat alles op z’n kop. Met veel toewijding heb ik al die jaren bij de Hoop in Dordrecht gewerkt. De impact daarvan onderschat ik. Zo kom ik binnen bij Thatcher & Aalderink. Ze hebben me op een geweldige manier geholpen door een moeilijke periode heen te komen. Dat hebben ze gedaan door perspectief te bieden, inzicht te geven in mogelijkheden en competenties. De eerste stappen naar een nieuwe toekomst zijn gezet met dank aan de betrokken inzet van T&A.”
  - Cor van Dam | Bestuurder
  Dhr. van Dam hebben we geholpen met:
  • Outplacement
   “Thatcher en Aalderink is er op korte termijn in geslaagd om voor mij een baan te vinden die goed aansluit bij mijn kennis en ervaring. Als bouwkundig ingenieur heb ik op veel plaatsen binnen het bouwproces gewerkt; als architect, bij ingenieursbureaus, aannemers, ontwikkelaars etc. Bij Bisoton werk ik op de tekenkamer waar we de voorbereiding doen voor de productie van betonnen gevelpanelen. Er is veel overleg tussen uitvoering en voorbereiding en ik vind het leuk om met een team een resultaat te bereiken. En als er dan rondleidingen worden gegeven, dan mag mijn korte voordracht over hoe wij de gevelelementen van tevoren al een keer in 3D maken niet ontbreken.”
   - Tom de Jong | CAD Tekenaar
   Dhr. de Jong hebben we geholpen met:
   • Personeelsbemiddeling
    “Mijn naam is Niels de Wit, ik ben 21 jaar en ik studeer Human Resource Management aan de CHE. Van januari tot en met juni 2014 heb ik stage gelopen bij Thatcher & Aalderink BV. In die periode heb ik veel geleerd. Niet alleen in mijn vakgebied, maar ook persoonlijk. Tijdens mijn stage heb ik bijvoorbeeld geleerd om me assertiever op te stellen. Dit zou ik niet geleerd hebben als de medewerkers van Thatcher & Aalderink BV niet zo betrokken en mensgericht zouden zijn.”
    - Niels de Wit | Stagiair HRM
    Niels hebben we geholpen met:
    • Persoonlijke Ontwikkeling
     “"Wie had dat gedacht?" Dat ik 13 jaar geleden via Thatcher & Aalderink gedetacheerd werd op het Klanten Contact Centrum van de Evangelische Omroep. Ik studeerde nog "Medische Informatiekunde", dus het was geen logische keuze. Maar ik zocht dringend een bijbaantje en die kreeg ik. En zo veel meer. Kansen om je te ontwikkelen. Ik ben bij de EO gebleven, ben trots op dit bedrijf, en vanaf januari ben ik eindverantwoordelijk voor de afdeling Nederland Zingt. Wie had dat gedacht? Ik niet in ieder geval, en toch past het goed bij mij. Dat is leiding van boven, kan niet anders. En af en toe "ja" zeggen, als een nieuwe uitdaging op je pad komt. Ook al is het niet altijd even logisch.”
     - Albert-Jan Schol | Hoofd Nederland Zingt - EO
     Dhr. Schol hebben we geholpen met:
     • Personeelsbemiddeling