Contact

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Thatcher & Aalderink BV ondersteunt diverse organisaties en diverse sociaal maatschappelijke projecten.

Zorgresidence Het Seminarie 

In het historisch stadscentrum van Amersfoort, binnen ‘de Stad van Cahen’, aan de Muurhuizen, is gevestigd Woonzorgresidence Het Seminarie. Een kleinschalige woonzorgvoorziening met een katholieke identiteit. Het team van Het Seminarie biedt de bewoners volledige 24-uurs professionele zorg en dienstverlening. In Het Seminarie woont u in een levendige behaaglijke omgeving met ruimte voor ontmoeting. Ouder worden in Het Seminarie betekent ouder worden waar u zich thuis voelt, waar familie en vrienden welkom zijn en waar u geniet van die dingen die het leven voor u waardevol maken. Thatcher & Aalderink ondersteunt bij selecteren van personeel.

seminarie

 

Terminus de Onthaasting

Jan Willem Aalderink heeft meer dan 12 jaar geleden samen met Emil Scheerder en in samenwerking met de Amerpoort lunchroom Terminus de Onthaasting opgezet. Toen MVO nog geen betekenis had, waren deze mannen al maatschappelijk en verantwoord bezig

Onthaasting

 

First Class Amersfoort

First Class is niet alleen een horecabedrijf. First Class staat voor maatschappelijke betrokkenheid. En wel in die zin dat jonge mensen met een achterstand tot het reguliere onderwijs hier hun school kunnen volgen in een gepaste en praktijkgerichte werkomgeving. De maatschappelijk betrokken ondernemers Jan Willem Aalderink en Emil Scheerder (uit het commerciële bedrijfsleven) en onderwijsorganisatie MBO Amersfoort hebben hiertoe een vruchtbare samenwerking opgezet. Jonge mensen krijgen – onder professionele leiding en toezicht.

 

Stichting FACA

Stichting FACA (Fiets Afhandel Centrale Amersfoort) waar mensen op een grote afstand van de arbeidsmarkt werkervaring opdoen en door kunnen stromen naar betaald, deels gesubsidieerd werk.

FACA_logo_cyaan_diapositief