Contact

Het is goed voor uw bedrijf om nieuwe mensen in uw onderneming te hebben. Zij komen weer met nieuwe ideeën en sporen de oude kern aan. Een mix van mensen die al geruime tijd bij u werken en nieuwe mensen is ideaal voor de ontwikkeling van uw bedrijf. Wanneer u voor uw organisatie een tijdelijke uitdaging hebt op het personele vlak hebben wij snel de oplossing voor u beschikbaar. We analyseren in eerste instantie met u waar uw behoefte ligt en zorgen er vervolgens voor dat er geschikte kandidaten worden aangedragen die bij u worden ingezet.

Hierbij nemen wij werkgeversrisico voor u uit handen. Wij dragen zorg voor de afdracht van alle sociale lasten van uw tijdelijke medewerker, want de medewerker is bij ons in dienst. Hiermee binden wij de medewerker, zonder dat u er last van heeft. Detachering biedt de medewerker meer kansen te maken op de arbeidsmarkt. De medewerker komt bij verschillende bedrijven en doet op deze manier ruime ervaring op vanuit verschillende invalshoeken binnen zijn of haar vak.

Redenen voor detachering kunnen zijn:

  • Ziektevervanging
  • Speciale projecten
  • Zwangerschapsverlof
  • Extra ondersteuning tijdens drukke perioden
  • Verlengde proeftijd voor uw nieuwe medewerker

Het grootste voordeel van detachering is dat dit uw organisatie een belangrijke mate van flexibiliteit geeft. Wanneer het voor uw bedrijf noodzakelijk is dat uw personeelsbestand daalt hoeft u uw mensen niet te ontslaan, maar kunt u ze gewoon weer laten gaan.