Contact

Een nieuwe baan
Bent u op zoek naar een andere baan en wilt u opgenomen worden in ons bestand, stuur ons dan uw motivatie met een curriculum vitea. Daarin geeft u niet alleen aan wat u hebt gedaan en waar uw talenten liggen, maar ook wat u graag zou willen doen. Wanneer wij uw sollicitatie ontvangen hebben bekijken wij of wij een mogelijkheid voor u zien bij een van onze opdrachtgevers of relaties. Als dit op dit moment niet het geval is dan nemen wij u op in ons bestand, als dit wel het geval is nodigen wij u uit voor een persoonlijk oriënterend gesprek.

Tijdens dat gesprek gaan we dieper in op uw talenten en ambities en geven wij advies. Samen bepalen we of u voorgesteld wordt aan onze opdrachtgever. Ook in het traject dat daarop volgt, spelen wij een actieve rol. We kunnen assisteren bij gesprekken tussen u en de opdrachtgever. We zorgen ervoor dat de kennismaking met de nieuwe organisatie soepel verloopt.

Wanneer het om een vaste aanstelling gaat, evalueren we of de plaatsing ook is geslaagd: of u op de goede plek zit. Onze opdrachtgever kan u via een eenmalige wervingsfee direct in dienst nemen of hij kan ervoor kiezen om het via een detavast constructie te laten lopen. Dit betekent dat u eerst een aantal uren bij Thatcher & Aalderink in dienst bent, waarna vervolgens onze opdrachtgever u over neemt in vast dienstverband.

Kijk verder ook eens bij onze vacatures.