Contact

Waar kunnen wij u mee helpen?

fotoWij helpen u graag met instroom, doorstroom en uitstroom van personeel. Dit doen we door middel van werving en selectie, detachering, uitzenden, training en ontwikkeling, assessments, coaching, psychologisch onderzoek, loopbaanbegeleiding, re-integratie, mediation en andere adviezen en diensten.

Afspraak maken


“Remaz arbodienst heeft in het kader van mediation T&A ingezet. Het luisteren naar beide partijen en ze ook spiegelen is iets wat door T&A uitstekend wordt gedaan. Samenwerken tussen opdrachtgever en Thatcher gebeurt op een natuurlijke wijze waarbij communicatie voorop staat. Voor Remaz arbodienst heeft Thatcher ook personeel geworven. Dit heeft tot een succesvolle match geleid en is voor Remaz reden om daar in de toekomst weer gebruik van te maken. T&A werkt met mensen vóór mensen om vanuit gezamenlijkheid tot de beste prestatie te komen.”
- Cees Barendsma | Remaz gecertificeerde arbodienst
Dhr. Barendsma hebben we geholpen met:
 • Werving & Selectie
 • Mediation
  “Al vele jaren werken wij samen met Thatcher & Aalderink. Bij belangrijke vacatures werft en selecteert T&A voor ons. De DISC analyses zijn daarbij voor ons voorwaardelijk. Recent wilden wij een oplossing voor een werknemer die meer dan 25 bij ons werkzaam was. Onze opdracht was een goede oplossing te vinden voor beide partijen. Bij deze opdracht zie je de kracht van T&A als "creatieve kleine" tussen de vele grote broers. Onze werknemer werkt nu, in volle tevredenheid, in een fijn bedrijf. Ook is de nieuwe werkgever zeer tevreden met zijn nieuwe kracht.”
  - Emil Scheerder | Drankengroothandel Scheerder BV
  Dhr. Scheerder hebben we geholpen met:
  • Werving & Selectie
   “Als je op zoek bent naar professionals met een warm hart die de taal van de ondernemer spreken en betrokken zijn bij het lief en leed van hun klanten en collega’s, dan kom je uiteindelijk uit bij Thatcher & Aalderink. Bij T&A is de zoektocht naar professionals niet gericht op snel en kort succes, maar is deze pas geslaagd als daar een langdurige samenwerking uit voortkomt. Voor alle betrokken partijen. Dat spreekt bij T&A voor zich. Mensen begrijpen, verbinden, inspireren en talenten ontwikkelen. Het is mensenwerk en dat doet Thatcher & Aalderink altijd mensgericht. ”
   - Tineke Kuijpers | Kuijpers Advocaten
   Mevr. Kuijpers hebben we geholpen met:
   • Werving & Selectie