Contact

Loopbaanbegeleiding
Thatcher & Aalderink B.V. biedt een krachtige structuur voor zelfonderzoek naar de juiste koers in het verdere verloop van uw loopbaan. Wij besteden aandacht aan de levensloop, gaan op zoek naar de voorwaarden voor zingeving en vitaliteit, de kwaliteiten en valkuilen. Dit alles vertaalt zich tenslotte in het beste loopbaanperspectief. U wordt gestimuleerd om te gaan doen wat uw diepste wens is zonder de realiteit van jouw mogelijkheden en beperkingen uit het oog te verliezen.

Onze werkwijze
Een loopbaantraject is altijd maatwerk, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Daarom begint het traject ook altijd met een vrijblijvend intakegesprek. Hierin bespreken wij onder andere de aanleiding om een loopbaantraject in te gaan, de verwachtingen, de loopbaanvragen en de inhoud van het traject.

Vervolgens zijn er een aantal individuele gesprekken, waarbij wij altijd een DISC analyse afnemen. Zo ontstaat er een beeld van drijfveren, kwaliteiten, interesses en eigenschappen. Ook passende functies en taakgebieden komen naar voren. Tot slot komen we tot een plan van aanpak, waarmee de kandidaat aan de slag kan.

Als werkgever kunt u uw voordeel doen om medewerkers te begeleiden via loopbaanbegeleiding. Medewerkers die een traject hebben gevolgd bij Thatcher & Aalderink hebben een duidelijk beroepsperspectief en actieplan voor korte- en langere termijn. De medewerker is in staat naar de organisatie en derden toe te verwoorden wie hij is, wat hij wil en hoe hij zijn doel gaat bereiken.