Contact

De keuzes in jouw leven beginnen al vroeg. Wij willen je graag helpen met die keuzes, omdat je er niet vroeg genoeg bij kunt zijn.

Wie ben ik?
Wat wil ik?
Wat kan ik?

Ons assessment geeft jongeren houvast bij beroepskeuze.
Het Persolog Jeugdprofiel is speciaal ontwikkeld voor jongeren vanaf 15 jaar. Na het invullen van een eigen DISC profiel bestaat de eerste interpretatiestap uit het ontdekken van zes kenmerken: Flexibiliteit, Assertiviteit, Creativiteit, Teamvaardigheid, Optimisme en Redelijkheid. F-A-C-T-O-R is gebaseerd op één van de meest recente onderzoeken van prof. dr. John Geier en berusten op het Persolog Persoonlijkheidsprofiel. Deze kenmerken zijn juist voor deze levensfase van belang – niet alleen voor beroepskeuze, maar ook voor het trainen van sociale vaardigheden.

Het DISC jongeren profiel is goed bruikbaar bij studie- en beroepskeuze en is ook te gebruiken op scholen. Bijvoorbeeld voor het ontwikkelen van sociale vaardigheden en bij vragen rond beroepskeuze.

Wat doen wij?

  • Samen zoeken naar een studiekeuze die bij je past
  • Samen de sterke kanten ontdekken en ontwikkelen
  • Samen sleutels vinden om beter met anderen om te gaan
  • Meer zelfvertrouwen ontwikkelen door jezelf beter te leren kennen

Wilt u het Jeugdprofiel gebruiken, dan kunt u contact opnemen met Thatcher & Aalderink BV om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden dit profiel aan voor € 148,50. Dat is inclusief telefonisch intakegesprek en een DISC analysegesprek. Via het voorgezet onderwijs kunnen we een speciale prijsopgave doen.